Velkommen til ERKK

ERKK er en blandet klub med aktiviteter indenfor både ro- og kajaksport og er derfor også medlem af både Dansk Forening for Rosport og Dansk Kano- og Kajakforbund. Klubbens sportslige aktiviteter afvikles i henhold til de respektive forbunds regler tilpasset vores lokale ro forhold.

Klubben blev startet 25/4-1990 med fokus på rosport, men i årenes løb har kajaksporten udviklet sig kraftigt og er i dag klubbens primære aktivitet. Indenfor både ro- og kajaksport fokuserer klubben primært på motionsidræt og amatørsport og har således plads til alle, men har samtidig også faciliteter til de der måtte vælge at dyrke ro- og kajaksport som en konkurrenceidræt. Klubben har ca. 150 aktive medlemmer hvoraf ca. 20 dyrker roning og 130 kajaksport, dog med mulighed for indenfor samme kontingent at skifte imellem de forskellige bådtyper.

Klubben afsluttede i 2005 byggeriet af eget 380 m2 klubhus beliggende lige ud til Ebeltoft Vig imellem Fiskerihavnen og Skudehavnen, hvor vi har adgang til slæbested og flydebro i begge havne. Klubhuset består af stor bådehal, motionsrum, værksted og sauna samt klublokale m. køkken. Yderligere har vi separate omklædningsrum til damer og herrer med bad/toilet. Bådehallen rummer alle klubbens både, bestående af ca. 40 kajakker og 4 robåde. Herudover blev der i 2011 lavet en tilbygning i form af et kajakskur til medlemmernes private kajakker, og hvor kapaciteten på ca. 35 kajakker allerede er fuldt udnyttet.

ERKK drives som en idrætsklub udelukkende på basis af frivilligt arbejde af klubbens medlemmer og kommende medlemmer bør derfor være indstillet på at tage del i klubbens daglige opgaver i form af rengøring, vedligeholdelse af klubhus og både, hjælp til arrangementer mm. Vi forventer at du møder op med en social indstilling og lyst til at lære nye mennesker at kende – og glæder os til gengæld til at byde dig velkommen i klubben.